logo
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
TÜBİTAK 2237-A Lisansüstü Öğrencilerine Yönelik Makale Yazma Eğitimi ve Uygulamalı Örnekler
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
TÜBİTAK 2237-A Lisansüstü Öğrencilerine Yönelik Makale Yazma Eğitimi ve Uygulamalı Örnekler

Etkinlik Başvurularımız Açıldı

263

Proje kapsamında katılımcı olmak için başvurular, proje web sayfasından yönlendirilen başvuru formundan alınacaktır. 

Lisansüstü Öğrencilere Yönelik Makale Yazma Eğitimi ve Uygulamalı Örnekler Etkinliği Başvuruya Açıldı!

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 2237-A Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programı tarafından desteklenen “Lisansüstü Öğrencilere Yönelik Makale Yazma Eğitimi ve Uygulamalı Örnekler” başlıklı etkinliğimizin 23 - 27Haziran 2024 tarihleri arasında çevrim içi olarak gerçekleştirileceğini duyurmaktan mutluluk duyarız.  Projeye başvurular, proje web sayfasında yer alan başvuru formu aracılığıyla yapılabilecektir ve son başvuru tarihi 16 Haziran 2024 olarak belirlenmiştir.

Bu eğitim, Türkiye'deki üniversitelerin Türkçe Eğitimi, Coğrafya Eğitimi, Sınıf Eğitimi, Matematik Eğitimi, Fen Bilimleri Eğitimi, Özel Eğitim/Üstün Zekâlıların Eğitimi programlarından birinde lisansüstü programlarında öğrenim gören, yüksek lisans tez aşamasında olan veya doktora yapan 30 kişilik bir katılımcı grubunu hedeflemektedir.

Bu kapsamlı eğitim programı, lisansüstü öğrencilerin akademik kariyerlerinde önemli bir adım atmalarına yardımcı olmayı ve bilimsel araştırmalarının kalitesini artırmayı hedeflemektedir. Katılım başvuruları için https://makaleyazmaegitimi.comu.edu.tr/ adresini ziyaret etmeniz yeterlidir.