ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
TÜBİTAK 2237-A Lisansüstü Öğrencilerine Yönelik Makale Yazma Eğitimi ve Uygulamalı Örnekler
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ

Asil Katılım Hakkı Kazanan Adaylar

99

TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programı kapsamında düzenlediğimiz "Lisansüstü Öğrencilere Yönelik Makale Yazma Eğitimi ve Uygulamalı Örnekler" etkinliğine asil katılımcı olarak seçilmiş adaylar ekli dosyadaki listede yer almaktadır.

Kayıt İşlemleri:

Asil katılımcı kaydınızın tamamlanabilmesi için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekmektedir:

Taahhütname: Mail adresinize gönderilmiş taahhütnameyi doldurarak ISLAK İMZALI bir şekilde tarayıp makaleyazmaegitimi2237@gmail.com adresine e-posta ile gönderiniz.
Transkript Belgesi: Beyan etmiş olduğunuz bilgilerin doğruluğunu teyit etmek amacıyla e-devlet üzerinden veya kurumunuzdan onaylı transkript belgenizi tarafımıza iletmeniz gerekmektedir.

Önemli Hatırlatma:

Belirtilen evrakları üç gün içerisinde göndermeyen katılımcılar asil katılım hakkını kaybedeceklerdir.

Teşekkür eder, başarılı bir etkinlik dileriz.